رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان رضوی گفت: خراسانی ها سال ۹۳ بیش از ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان به ستاد عتبات عالیات کمک کردند.
به گزارش روابط عمومی ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان رضوی، جعفر دهنوی در نشست سالیانه ستادهای بازسازی که در سالن اجتماعات استانداری خراسان رضوی با حضور فرماندار محترم مشهد مقدس، مدیرکل حراست استانداری و مسئولین ستادهای بازسازی شهرستانهای استان برگزار شد، اظهار داشت: تا پایان بهمن ماه امسال 2 میلیارد و 400 میلیون تومان وجوهات جمعآوری شد و شهرستانهای بالای 80 درصد جذب وجوهات جزء شهرستانهای برتر هستند که تعدادشان در استان 11 شهرستان میباشد.
وی افزود: در زمانی که هیچ کس پیشبینی نمیکرد، انقلاب اسلامی به وقوع پیوست اما امام خمینی(ره) با امید به خدا توانست این انقلاب را تحقق بخشد ما هم باید با امید به خدا به اجرای اهدافمان امیدوار و در راستای آن تلاش کنیم.
دهنوی بیان داشت: امیدواریم با مشارکت مردمی به اهدافی که برای سال 94 تعیین شده برسیم و خوشبختانه برآورد مسئولان و پیشبینیهای کارشناسان نشان دهنده تحقق اهداف است.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان رضوی خاطرنشان کرد: 11 شهرستان استان در حد مطلوبی در حال فعالیت هستند و امیدواریم سایر شهرستانها با الگوگیری از شهرستانهای فعال مجموعه خود را فعال کنند.
وی بیان کرد: باید شهرستانها و مدیرانشان به سمت فعالسازی و بهرهوری دستگاه خود بروند تا شرمنده مردم نشویم و خدمت خوبی را بتوانیم ارائه دهیم
در ادامه فرماندار مشهد عنوان کرد: کمک برای ساخت عتبات عالیات غیر از بار معنوی خود اهمیتی سیاسی و استراتژیک برای ایران دارد و به نوعی به جنگ نرم کشورهای غربی در منطقه پاسخی مناسب میدهد.
علیمحمد گلستانیفر اظهار داشت: کمک به بازسازی عتبات عالیات به نوعی کمک به گسترش گفتمان جمهوری اسلامی در منطقه و جهان است.
وی افزود: عشق و ارادت روزافزون مردم استان سبب شده تا استان خراسان رضوی در بازسازی عتبات عالیات حضوری چشمگیر داشته باشد و مردم ما حتی با توان مالی کم و با محدودسازی هزینههای خود سعی بر مشارکت در این عمل خداپسندانه دارند.
گلستانیفر بیان داشت: این کمکها برای ساخت عتبات عالیات غیر از بار معنوی خود اهمیتی سیاسی و استراتژیک برای ایران دارد و به نوعی به جنگ نرم کشورهای غربی در منطقه پاسخی مناسب میدهد.
فرماندار مشهد ادامه داد: هزینههای مالی و نیروهای نظامی فراوان ارتش آمریکا در عراق هرگز موفق نشد تا اعتبار و جایگاه ایران در این کشور را متزلزل کند زیرا ایران به فکر کمک به عراق بود نه استعمار آن و با تمام وجود این کار را انجام داد.
گلستانیفر یادآور شد: هماکنون ایران اصلیترین قدرت خاورمیانه و دارای نفوذ در بین کشورهای اسلامی منطقه به ویژه عراق است و غرب این موضوع را میداند که بدون تصمیم ایران هیچ اقدامی نمیتواند در منطقه انجام دهد.
وی بیان داشت: مردم ایران پیام صلح و دوستی را به تمام دنیا هدیه میدهند و همانگونه که به یاری مردم عراق رفتند با کمکهای خود اقدام به بازسازی حرم ائمه معصوم (ع) در این کشور کردند.
گلستانیفر اظهار کرد: امیدوارم روحیه کمک بین مردم ایران و عراق سبب شود تا داعش از این کشور ریشهکن شده و راه بازسازی عتبات عالیات بسیار راحتتر از قبل شود.
سپس مسئول جذب مشاركتهاي مردمي ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان رضوی گفت: بزرگترين كار خراسان رضوي در سال 94 شروع پروژه صحن بزرگ حضرت امام رضا (ع) در كاظمين است.
علي محمد محمدي با اشاره به اينكه در افق چشمانداز سال 94 سهميه 8 ميلياردي براي استان بسته شده است؛ عنوان كرد: دو ميليارد از اين 8 ميليارد را سپاه امام رضا(ع) تقبل كرده است كه آن را از طريق ردههاي مقاومت جمعآوري خواهد کرد.
وي با بیان اينكه در سال 94 روي تفاهمنامهها با ادارات و نهادهايي كه آمادگي دارند و به خصوص مجموعههای مردم نهاد، بيشتر كار ميشود، اظهار كرد: تفاهمنامهاي با سپاه امام رضا(ع) بسته شده است كه علاوه بر دو ميليارد تومان هزار خشت طلا هم جزء تعهد این مجموعه است و مقرر شده كه سپاه گزارشهاي ماهيانه و يا هفتگي را در رابطه با اين امور به ستاد بازسازي عتبات عاليات ارائه كند.
محمدي ضمن بیان این مطلب که سپاه از طريق پايگاههاي مقاومت بسيج در همه جاي كشور حضور دارد؛ خاطرنشان كرد: در رابطه با بحث اطلاعرساني و فرهنگسازي هم قرار است از سپاه استفاده شود مخصوصا در حوزههایی از جمله اطلاعرساني موضوعاتي همچون، خدمات اعضاي ستاد، پروژههاي در دست اجرا، بحث تبليغاتي، جمعآوري كمكها و … .
وي همچنين در رابطه با تفاهمنامهاي كه با بنياد شهيد و امور ايثارگران منعقد شده است، عنوان كرد: بنياد شهيد و امور ايثارگران قرار است 8 هزار خشت طلا را به ياد شهداي خراسان رضوي جمعآوري كند و به ستاد بازسازي تحويل دهد تا در حرم امامين كاظمين استفاده شود.
مسئول جذب مشاركتهاي مردمي همچنين از نصب پردهي ستاد بازسازي عتبات عاليات بر سردر همه ادارات بنياد شهيد درسال 94 خبر داد و گفت: اين امر براي تشويق ساير سازمانهاي و نهادها صورت خواهد گرفت.
محمدي در رابطه با طرحي با عنوان لبيك يا امام حسين(ع) كه در تفاهمنامهاي كه ستاد عتبات با آموزش و پرورش داشته است، اظهار كرد: اين طرح، طرح خوبي بوده است و در بعضي نواحي مشهد مبلغ 50 ميليون تومان در چند ماه اخيرجمعآوري داشته است.
وي با بیان اينكه خراسان رضوي و مشهد به عنوان پايتخت معنوي ايران و امالقراي جهان اسلام شناخته میشود، گفت: در مشهد و با وجود تنها يك ستاد نميشود از تمام ظرفيتهاي اجتماعي، اقتصادي، مسافري و .. شهر استفاده كرد و بايد حداقل دو ستاد ديگر در مشهد داشته باشيم و در همین راستا اميدواريم ستاد شرق فعالتر و ستاد غرب با همكاري فرماندار زودتر ایجاد شود در شهرستانها هم شاهد گسترش ستادها باشیم.
محمدي ضمن بیان این مطلب که سهميهبندی سال 93 بر اساس جمعيت بوده است، عنوان كرد: تعيين سهميه براي استانها در سال 94 براساس 5 محور، جمعيتي، اقتصادي، فرهنگي، اشتغالي و اعتقادي انجام شده است زیرا استانهای مختلف در اين 5 محور با يكديگر متفاوتاند.
مسئول جذب مشاركتهاي مردمی ستاد بازسازی عتبات عالیات با بيان اينكه فلسفه تشكيل این ستاد در شهرستانها و استانها جمعآوري كمكهاي مردمي بوده است؛ اظهار كرد: بايد روي مسئولين جذب مشاركتهاي مردمي تمرکز بيشتري شود زیرا ما در بعضي ستادها میبینیم که خود روساي ستاد بازسازي، رئيس جذب مشاركتهاي مردمي هم هستند اما نبايد همه كارها را روي دوش يك نفر انداخت.
در حاشیه این مراسم نیز کمیسیون های تخصصی معاونت های فرهنگی و روابط عمومی، مالی، روحانیون و جذب و مشارکت در مکان نمازخانه استانداری تشکیل شد.
در خاتمه این مراسم هدایایی به رسم یادبود و تبرک از سوی ستاد بازسازی عتبات عالیات استان به حاضرین اهدا شد
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ستاد بازسازی عتبات عالیات مشهد مقدس , ستاد بازسازی عتبات عالیات استان خراسان رضوی , نشست سالیانه ستادهای بازسازی عتبات عالیات استان خراسان رضوی