به گزارش روابط عمومی ستاد بازسازی عتبات عالیات، عملیات اجرای دیوار آب بند صحن حضرت زینب (س) در کربلا به پایان رسید
فرهاد اولاد عسگری سرپرست کارگاه فاز اول طرح توسعه حرم مطهر امام حسین (ع) در گفتوگو با خبرنگاران اعزامی به کربلا گفت: در حال حاضر 300 نفر در صحن عقیله بنی هاشم حضرت زینب (س) به عنوان فاز اول طرح توسعه حرم مطهر امام حسین (ع) مشغول فعالیت هستند که اکثر آنها ایرانی هستند.
وی افزود:قرار است در آینده نزدیک تعداد کارگران این طرح توسعه به 700 تا 800 نفر برسد که در این زمینه کارشناسان و متخصصان و مهندسان ایرانی نقش بی بدیلی خواهند داشت.
سرپرست کارگاه فاز اول طرح توسعه حرم مطهر امام حسین (ع) با اشاره به گذشت 3 سال از آغاز عملیات عمرانی این فاز از طرح توسعه تصریح کرد: انتهای سال 98 قرار است عملیات احداث بخش سازه پایان پذیرفته و به بهره برداری برسد.
وی از عاشقان اهل بیت خواست مشارکت های مردم در جهت افزایش نذورات توسعه یابد ضمن اینکه فعالیت های نیروهای تبرعی هم می توانند در این زمینه کمک حال باشد.
اولاد عسگری با بیان اینکه برای مهار آبهای زیر سطحی 589 پانل بتنی در اطراف فاز اول طرح توسعه صحن عقیله بنی هاشم حضرت زینب (س) نصب شده است اظهار داشت: عملیات اجرای آخرین دیوار آب بند در روز گذشته پایان پذیرفت این در حالی است که همزمان عملیات خاکبرداری این صحن در حال انجام است که تا کنون 240 هزار متر مکعب از این عملیات خاکبرداری انجام شده ولی باید عملیات خاکبرداری به میزان 570 هزار مترمکعب برسد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: عملیات خاکبرداری مهمانسرای جدید حرم مطهر امام حسین (ع) در صحن حضرت زینب (س) به مرحله کد رسیده و قرار است ظرف روزهای آینده عملیات زهکشی آن انجام شود تا در اربعین سال جاری بهره برداری از آن صورت گیرد.
صحن عقیله بنی هاشم (حضرت زینب(س) به عنوان بخشی از طرح جامع توسعه حرم حسینی با زیربنای 160.000 متر مربع از سوی ستاد بازسازی عتبات عالیات اجرا می شود. ضمن اینکه پروژه صحن عقیله بنیهاشم(س) بخشی از طرح 38 هکتاری توسعه حرم امام حسین(ع) محسوب میشود که در این بخش تنها 5 هکتار(5000 هزار مترمربع) در حال ساخت و ساز است.
این صحن که در 4 طبقه احداث خواهد شد در ضلع جنوب غربی حرم و در سمت باب الراس، باب القبله، خیمه گاه و تل زینبیه واقع شده است.
این صحن مجموعه ای از شبستان های زیارتی، فضای رو باز، کتابخانه، موزه و دارالضیافه خواهد بود. همچنین با اجرای این صحن تل زینبیه به شکل تپه احیا خواهد شد.
عملیات ساخت صحن 5 هکتاری عقیله بنیهاشم حضرت زینب (س) در سال ۱۴۰۰ پایان مییابد