رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام مهمی شهادت  سردار بزرگ و پرافتخار اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی و همراهان ایشان  بویژه مجاهد بزرگ ابومهدی المهندس را تبریک و تسلیت گفتند و با تأکید بر  اینکه انتقام سختی در انتظار جنایتکاران حادثه دیشب خواهد بود، خاطرنشان  کردند: خط جهاد و مقاومت با انگیزه مضاعف ادامه خواهد یافت،همه دلبستگان  مقاومت خونخواه شهید سلیمانی هستند و ادامه مبارزه و دست یافتن به پیروزی  نهایی کام قاتلان و جنایتکاران را تلخ تر خواهد کرد.
متن پیام حضرت آیت الله خامنهای به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
ملت عزیز ایران!
سردار  بزرگ و پرافتخار اسلام آسمانی شد. دیشب ارواح طیبه شهیدان، روح مطهر قاسم  سلیمانی را در آغوش گرفتند. سالها مجاهدت مخلصانه و شجاعانه در میدانهای  مبارزه با شیاطین و اشرار عالم، و سالها آرزوی شهادت در راه خدا، سرانجام  سلیمانی عزیز را به این مقام والا رسانید و خون پاک او به دست شقیترین  آحاد بشر بر زمین ریخت. این شهادت بزرگ را به پیشگاه حضرت بقیةالله ارواحنا  فداه و به روح مطهر خود او تبریک و به ملت ایران تسلیت عرض میکنم. او  نمونهی برجستهای از تربیتشدگان اسلام و مکتب امام خمینی بود، او همهی  عمر خود را به جهاد در راه خدا گذرانید. شهادت پاداش تلاش بیوقفهی او در  همهی این سالیان بود.با رفتن او به حول و قوهی الهی کار او و راه او  متوقف و بسته نخواهد شد ولی انتقام سختی در انتظار جنایتکارانی است که دست  پلید خود را به خون او و دیگر شهدای حادثهی دیشب آلودند. شهید سلیمانی  چهرهی بینالمللی مقاومت است و همهی دلبستگان مقاومت خونخواه اویند.  همهی دوستان -و نیز همهی دشمنان- بدانند خط جهاد و مقاومت با انگیزهی  مضاعف ادامه خواهد یافت و پیروزی قطعی در انتظار مجاهدان این راه مبارک  است. فقدان سردار فداکار و عزیز ما تلخ است ولی ادامه مبارزه و دست یافتن  به پیروزی نهایی کام قاتلان و جنایتکاران را تلختر خواهد کرد.
ملت  ایران یاد و نام شهید عالیمقام سردار سپهبد قاسم سلیمانی و شهدای همراه او  بویژه مجاهد بزرگ جهان اسلام جناب آقای ابومهدی المهندس را بزرگ خواهد  داشت و اینجانب سه روز عزای عمومی در کشور اعلام میکنم و به همسر گرامی و  فرزندان عزیز و دیگر بستگان ایشان تبریک و تسلیت میگویم.
سیّدعلی خامنهای
۱۳ دی ماه ۱۳۹۸