صلوات خاصه حضرت علی ابن موسی الرضا(ع)
اللهّمَ صَلّ عَلي عَلي بنْ موسَي الرّضا المرتَضي الامامِ التّقي النّقي و حُجَّّتكَ عَلي مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثري الصّدّيق الشَّهيد صَلَوةَ كثيرَةً تامَةً زاكيَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه كافْضَلِ ما صَلّيَتَ عَلي اَحَدٍ مِنْ اوْليائِكَ.

ابزار ساخت متن های متحرک


 
قرارگاه فرهنگی هنری اربعین پشتیبان ستاد مرکزی است

تاریخ ایجاد   چهارشنبه, 14 شهریور 1397     بازگشت

به گزارش روابط عمومی ستاد بازسازی عتبات عالیات،  نخستین نشست شورای سیاست‌گذاری قرارگاه فرهنگی هنری مردمی اربعین با حضور حسن پلارک رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات، حجت‌الاسلام محمدحسن ابوترابی‌فرد امام‌جمعه موقت تهران، سعید اوحدی رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، حجت‌الاسلام یحیی صالح‌نیا امام‌جمعه غرب تهران، حسن خجسته استاد دانشگاه و فعال فرهنگی، شهرام گیل‌آبادی مدیرعامل خانه تئاتر، حجت‌الاسلام نوری امام‌جمعه مهدیه تهران و معاون اجرایی هیئت رزمندگان اسلام، فرید فرهمند مدیر کل روابط عمومی دادستانی کل کشور و... برگزار شد و حاضران به تبیین و برنامه‌ریزی فعالیت‌های قرارگاه فرهنگی مردمی اربعین پرداختند.

رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات در این نشست گفت: پس از فاجعه منا و به دلیل مشغله‌های سازمان حج و زیارت، گردش کاری به منظور تقویت حماسه بزرگ اربعین از سوی معاون اول رییس جمهور تهیه و از طرف آقای اوحدی به محضر رهبر معظم انقلاب ارائه شد، که مقام معظم رهبری نیز از این جریان حمایت کردند و ضمن موافقت با تشکیل ستاد مرکزی اربعین در وزارت کشور و بکارگیری همه ظرفیت‌های موجود، از تلاش های صورت گرفته در سازمان حج و زیارت و ستاد دایمی اربعین نیز قدردانی کردند.

وی در ادامه تاکید کرد: خواسته مقام معظم رهبری دو موضوع کلی بود. یکی خدمت رسانی به زائران و دوم مباحث فرهنگی. به این منظور که در کنار این همه جمعیت، هزینه و مخاطرات، خروجی های فرهنگی و تاثیر و نتایج این بخش چیست؟

رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات درباره تشکیل این کمیته گفت: قرارگاه فرهنگی هنری مردمی اربعین نیاز به کمک دارد، این مجموعه با توانمندی‌هایی که دارد می‌تواند در عرصه‌های فرهنگی موثر باشد.

وی افزود: کرامت زائر بسیار حائز اهمیت است. به دلیل عدم اسکان مناسب در این دوره ۱۰ تا ۱۵ روزه، اگر کار فرهنگی نشود نمی توانیم به همه اهداف مورد نظر دست یابیم و حتی ممکن است این نکته باعث کم شدن تعداد زائران در سال‌های آتی شود. به همین دلیل در نجف محلی با عنوان شبستان حضرت زهرا (س) ایجاد شده که بیش از ۳۰۰ هزار نفر گنجایش دارد. در کربلا نیز با سه سوله که دارای امکاناتی از جمله نانوایی و ... است حدود70 هزار نفر اسکان داده می‌شوند و انشاالله تا چهار سال آینده امکان اسکان کامل داریم. البته در کربلا، نجف، سامرا و کاظمین سامانه‌ای طراحی شده که خانواده‌هایی که مشتاق میزبانی از زائران ایرانی هستند در آن ثبت نام کرده و ظرفیت و نشانی خود را ثبت کنند که مورد استفاده زائران قرار می‌گیرد و اتفاقا موجب تعاملات و دوستی‌ها می‌شود.

در این نشست، سید محمدحسن ابوترابی‌فرد امام‌جمعه موقت تهران از حاضران در نشست درخواست کرد ایده‌های خود را که قرار است در این قرارگاه مردمی انجام پذیرد را ارائه دهند و به آن بپردازند تا بتوانیم به یک محور روشن رسیده و بر اساس آن حرکت کنیم.

امام‌جمعه موقت تهران بیان کرد: آنچه که همه اجماع دارند این‌ است که با یاری خدای متعال و خون مقدس حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) در این بستر و حرکت عظیم مردمی که شکل گرفته، بتوانیم در عرصه‌های مختلف فرهنگی، هنری و اجتماعی با مشارکت مردمی بهره بیشتری داشته باشیم. این روح حرکت است. بر این اساس حوزه‌های کار فرهنگی باید تعریف شود. مثلا سطح اطلاعات و آگاهی دینی و سیاسی ایرانیان و غیر ایرانیانی که در این عبادت بزگ حضور دارند را با جزوات، سخنرانی و هر روش مناسبی که امکان دارد ارتقا دهیم. همچنین می‌توانیم از این فرصت استفاده کنیم تا در طول سال با این تعداد از مخاطبان به نحوی ارتباط داشته باشیم که نتایج دستاوردها و تحولات معنوی سفر، جمع آوری و تولید محصول شود.

محمد حسن ابوترابی‌فرد در پایان گفت: نکته قابل توجه این است که خدماتی که به خواهران و برادران ارائه می‌شود نیاز به مطالعه دارد با توجه به اینکه مباحث سیاسی و توجه به ارتقا فهم و بصیرت شرکت کنندگان برای این چند میلیون مهم است، در همین راستا کمیته‌های تخصصی قرارگاه مردمی اربعین باید بر اساس مطالعه، محورها و راهکارها را برای اجرا پیشنهاد دهند.

سعید اوحدی رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در این نشست عنوان کرد: با توجه به توقعات و منویات مقام معظم رهبری و تاکید ایشان بر زمینه‌سازی برای برداشت معنوی از پیاده‌روی اربعین، امیدوارم بتوانیم با طراحی و پیاده‌سازی فعالیت‌های فرهنگی و هنری در این اجتماع عظیم، از این ظرفیت و بستر مغفول مانده حداکثر بهره را ببریم.

وی افزود: به منظور ایجاد هماهنگی بیشتر، بنا داریم این نشست را هر سه هفته یک بار تشکیل دهیم و با تقسیم کارها و وظایف، نظم بهتری ایجاد شود تا در نهایت خدمات فرهنگی قابل قبولی به زائران ارائه دهیم. با توجه به ظرفیت مردمی عظیم پیاده‌روی اربعین، امکان بالایی برای جذب مشارکت‌های مردمی وجود دارد.

اوحدی با تاکید بر آن که حرکت اربعین به عنوان بزرگ ترین همایش مذهبی عالم خلقت دارای ظرفیت های عظیمی است گفت : قرارگاه فرهنگی مردمی اربعین به عنوان بازو و پشتیبان ستاد مرکزی اربعین و در طول سیاست های مصوب آن ستاد در حوزه های فرهنگی و هنری عمل خواهد کرد.




زیارت مجازی آنلاین حرم مطهر امام رضا(ع)

 

با انتخاب تصویر مربوط به هر صحن می توانید به صورت زنده  و مستقیم  به تماشای آن صحن بنشینید.

 


دلنوشته های فرشته های کوچک

           

تصاویر در اندازه اصلی را در نگارخانه - بخش دلنوشته ها دنبال کنید

گالری
 

امکانات

تمامی حقوق این سایت متعلق به سنتاد بازسازی عتبات عالیات می باشد Copyright © 2014 - All rights reserved.
طراحی سايت و بهينه سازی سايت توسط پورتال فراتک